Theorie - Rijles bij Verkeersschool Rijschool Boven Y in Amsterdam

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

TheorieDe theorie


De theorie van het leren rijden leer je met boeken of op de computer, tablet of telefoon met een app, website, cursus of programma. Zo kan je leren waar en wanneer jij wilt.

Wil je liever een klassikale spoedcursus? Ook dat is mogelijk. Na de klassikale theorielessen heb je nog een paar dagen voor het examen, zodat je ook thuis nog even kan oefenen.

Al het benodigde theorie-materiaal kan je bij ons verkrijgen.


Het theorie-examen


Het theorie-examen leg je af bij het CBR in Amsterdam. Om een theorie-examen aan te vragen, moet je bij het CBR zijn. Op de website van het CRB kan je online een reservering maken en die gelijk betalen met iDeal. Wil je liever dat wij de reservering voor je maken? Vraag dat dan aan je rij-instructeur.


Bij sommige rijles-pakketten is de reservering inbegrepen. Vraag je theorie-examen op tijd aan. Het kan soms erg lang duren voordat je je examen kan afleggen. Vooral de vakantieperioden zijn vaak druk.


Onderschat het theorie-examen niet. Je wil natuurlijk niet op herexamen moeten. Als je goed leert, kan je in één keer slagen. Heb je moeite met de theorie te leren of heb je niet zoveel tijd? Vraag dan een theorie-spoedcursus aan.Cursusmateriaal


Boven Y levert cursusmateriaal van Veka. Dat is het meest gebruikte materiaal van Nederland. Dit materiaal wordt geleverd op cd-rom. Heb je een Apple-computer? Geef het dan even aan.

Bij een theoriepakket is het cursusmateriaal inbegrepen.
 
free counter
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu